Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

L`Occitane

Shea Butter Hand Cream - 150 ml

Rp. 440,000

A best seller! Terjual 1 buah setiap 3 detik sekali di seluruh dunia. Formulanya begitu menghaluskan kulit. Mengandung  20% Shea Butter, madu dan ekstrak sweet almond. Berpadu dalam suatu keharuman ringan dan menggoda dari sari melati dan ylang-ylang. Hand cream yang bertekstur menyenangkan ini mudah menyerap dikulit. Membantu memperbaiki dan melindungi kulit kering atau dehidrasi. Kandungan Vitamin E & anti-oksidan-nya juga membantu menutrisi kulit. 

HOW TO USE

Gunakan kapan saja sepanjang hari saat dibutuhkan.

1. Pijatkan sedikit hand cream pada bagian belakang telapak tangan Anda dengan gerakan memutar. Pijatan lembut selama 2 menit akan membuat hand cream terserap di lapisan kulit teratas dari tangan Anda, untuk kenyamanan instant.

2. Biarkan formula hand cream bekerja di jari-jari Anda, ruas jari Anda dan di daerah kering antara jari-jari Anda.

3. Dengan krim yang tersisa, pijat jari-jari tangan, dari bagian atas ruas jari hingga ujung kuku.

The story began in 1976, in Provence, when Olivier Baussan created L'OCCITANE. Having purchased a distillation still, he gathered some wild rosemary and extracted its essential oil. He then used this oil to make shampoos, which he sold at the local markets. One year later, L'OCCITANE harvested its first ingredient: lavender. This was followed by shea butter in 1980, verbena in 1990, and immortelle in 2002. At L'OCCITANE, every ingredient is synonymous with authenticity, respect and sensoriality.

It is these values that have guided L'OCCITANE since the very beginning. They lie behind the brand's commitments. In 2006, L'OCCITANE created its Foundation, with the mission to support the visually impaired throughout the world and promote women's entrepreneurship in Burkina Faso. Since 2008, the Sustainable Ingredients department has overseen and secured the supply of plant materials while ensuring respect for both ecosystems and producers. As for its environmental performance, L'OCCITANE is continually striving to do even more. In 2009, with a focus on eco-design, it launched its first eco-refills.

The first L'OCCITANE store opened in 1981, in Provence. The brand went on to pursue its development, opening stores in Paris (1992), followed by New York, Hong Kong and Tokyo from 1996. In 2013, L'OCCITANE had a presence in over 90 countries, with over 2,200 stores. 

Rating & Reviews

Adelia m
23 December 2015

pertama kali coba hand cream, aku pilih L'Occitane! Gak nyesel deh, cepet nyerap dan bikin kulit telapak tangan halus! Repurchase!!! :)

Evelyn C
12 December 2015

Awal pengen nyobain karena baca2 review kalo product ini bagus.
Pertama nyobain kerasa agak lengket di tangan, tapi lama2 keliatan efek melembapkan dan sedikit mengencangkannya

Yohanna V
5 August 2015

pertama kali nyobain produk ini karena dikasih sample di salah boutique store L'ocittane after purchasing their perfume, as might what you expect since i am writing a review, saya pribadi suka banget sama produk ini karena cepet meresap ke kulit dan ngefek bgt kalau ruangan di kantor terlalu dingin, cream ini tetap menjaga kelembaban kulit meskipun kita jadi sering cuci tangan ke toilet setelah pee. recommended!

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Shea Butter Hand Cream - 150 ml

Shea Butter Hand Cream - 150 ml

Write a review