Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Ecotools

Retractable Foundation Brush

Rp. 121,485

-35%
Rp. 186,900

Eco Tools telah menjadi favorit para selebriti dan editor kecantikan berkat kualitas kuasnya yang lembut. EcoTools Retractable Foundation Brush ini dibuat dengan rambut sintetis yang lembut dan dirancang dengan casing yang dapat ditarik. Brush ini juga dirancang agar memiliki fungsi seperti ujung jari agar dapat mengaplikasikan foundation dengan seksama.

 

HOW TO USE

Gunakan kuas untuk mengoleskan concealer dan foundation pada daerah seperti sudut mata.

INGREDIENTS

Synthetic Taklon Britles. Bamboo handle. Aluminum ferrules. 

Eco Tools is a leader in eco-concious beauty products, most notably known for its incredibly soft cosmetic brushes. Eco Tools that was made by 100% cruelty-free bamboo handled cosmetic brushes. The product itself was inspired by the nature around and instill the beauty that is nature.

Eco Tools believe by connecting and exchanging ideas about living beautiful is as simple as sharing. Living beautifully is their mantra. Helping women to look beautiful and live is what EcoTools is all about.

 

Rating & Reviews

Sarah N
20 October 2016

Bulu kuasnya lembut banget, ga rontok2, dan ga bikin foundation jadi cakey, and it does its job of covering my pores well! Di range harganya, kuas ini uda bagusss banget, cuma kalo dibandingin sama retractable brushes yg aku punya dari RT sih, handlingnya kuas ini kerasanya 'cheap' utk bagian retractablenya itu. But overall this is a good quality product dan layak dikoleksi. Dan dulu waktu aku beli gambar productnya warna bronze, tp dateng2 warnanya silver kayak gambar yg sekarang, but no big deal!

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Retractable Foundation Brush

Retractable Foundation Brush

Write a review

Reduced price!