Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Ecotools

1201 Tapered Blush

Rp. 107,185

-35%
Rp. 164,900

Eco Tools Blush Brush merupakan kuas blush yang dibuat dari hand-cut bristles yang sangat lembut. Tidak mengandung PVC dan phthalate.

 

HOW TO USE

Sapukan kuas pada blush on dan tepuk untuk kelebihan bubuk. Kemudian sapukan pada tengah pipi hingga ke tulang pipi.

 

INGREDIENTS

Cruelty-free bristles. Aluminum ferrule. 

Eco Tools is a leader in eco-concious beauty products, most notably known for its incredibly soft cosmetic brushes. Eco Tools that was made by 100% cruelty-free bamboo handled cosmetic brushes. The product itself was inspired by the nature around and instill the beauty that is nature.

Eco Tools believe by connecting and exchanging ideas about living beautiful is as simple as sharing. Living beautifully is their mantra. Helping women to look beautiful and live is what EcoTools is all about.

 

Rating & Reviews

Melati P
14 August 2016

Bristlesnya halus ga terasa seperti nusuk muka, super suka bentuknya yang tapered bikin gampang aplikasiin blush on

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Catherine N
1 November 2015

Yang aku suka dr ecotools itu walaupun uda dicuci bbrp kali, bulunya msh oke. Kuas ini jg cukup mengangkat warna... kayanya bs juga kalo mau dipake utk mengaplikasikan makeup powder selain utk blush.

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Vani S
3 March 2016

Udah pake model ini lama banget dan bulunya masih halus. Bentuknya pas banget buat aplikasi warna maupun ngebaur. Love love love this brush!

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

1201 Tapered Blush

1201 Tapered Blush

Write a review

Reduced price!