Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Masami Shouko

Brush Guard

Rp. 47,920

-20%
Rp. 59,900

  •  Protect your brush and keep them in good shape during travelling
  • After brush is washed and dry, use the brush guard to keep the brush shape

Material: PE (Plastic)

Created in 1989, Masami Shouko believes that beauty starts with right tools. Masami aims to provide the best, high quality tools from all around the world. Masami make up brushes consists of high quality natural hair that delivers perfection in make up result. 

Rating & Reviews

Marissa A
10 August 2016

Kalo kamu pecinta brush, item ini HARUS punya,, karna brush guard ini untuk menjaga bentuk brush kesayangan kita, awalnya gw bilang ga perlu tapi pas gw coba ternyata bikin brush awet dan kembali kebentuk semua setelah dicuci... must have deh pokoknya

Melisa T
21 June 2016

Please buy if you do care about your brush!
Yap karena brush guard ini bisa melindungi brush kita dan mencegah dari perubahan bentuk.
1 bungkus berisi 5 piece yang berarti harganya sangat reasonable.
Glad that I bought it!

Vidya T
30 May 2016

Must have item! Bikin awet brush. Klo brush udah dicuci,yar ga rontok krn air yg ngendep di dasar brush,brushnya bisa diposisikan berdiri dg bulu kuas di bawah. Dibantu pke brush guard ini yar bulunya tetep alus n rapi spt semula.

Elvina R
28 October 2015

Good item to protect your brush. Jadi bulu brushnya ga mekar kemana2. Keep in shape!

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Brush Guard

Brush Guard

Write a review

Reduced price!