Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Masami Shouko

Brush Egg - White

Rp. 55,120

-20%
Rp. 68,900

Want a clean face free of acne? Do not forget to wash your makeup brushes. Dirty brushes can be one factor in the source of skin problems.

In addition to acne, non-sterile brush do not deliver makeup perfectly. The color can get mixed with other colors or the makeup are not applied properly.


HOW TO USE:
1. Wet your makeup brush under running water in room temperature (brush facing down and dont let the water get on the handle of the brush)
2. Pour facial soap on the brush egg
- Small buttons on top for smaller brushes and to release drier product (cream foundation, waterproof mascara and liner)
- Waves on bottom for bigger brushes and to release product, dirt, and oils without ruining the brushes.
3. Rinse the brush under running water and dry them by pressing and swiping the brush on a clean towel
4. Leave your brush on a towel to dry.

Material: Silicon

Created in 1989, Masami Shouko believes that beauty starts with right tools. Masami aims to provide the best, high quality tools from all around the world. Masami make up brushes consists of high quality natural hair that delivers perfection in make up result. 

Rating & Reviews

Catherine N
1 November 2015

Brush egg ini sgt membantu saya dlm membersihkan kuas. Lbh bersih dibanding pake tgn. Cara pakenya gampang, tinggal tuang sabun di brush egg, basahin kuas dikit trus kuasnya dibersihin di brush egg ini, sapu2 si kuas di brush egg ini. Utk kuas kecil bs pake bgn atas yg tonjolannya merapat. Kalo kuas gede pake bgn bawah yg garis2. Tinggal di sapu2kan memutar trus dibilas dengan air keran sambil disapu2kan sampe kuasnya bersih dr kotoran n sabun.

  • 5 out of 5 people found this review useful.

Karunia M
1 November 2016

Berguna banget punya ini. Bersihin brush jadi cepet, dan gampang. Langsung bisa bersih. Trs bahan nya ini juga gak bikin brush jadi rusak atau bulu nya keluar2 gitu. Bagus pokoknya

Erina P
11 September 2016

sangat membantu membersihkan brush hingga bersih dan karena warnya putih, jadi terlihat pada saat membersihkannya.

Isthi U
7 August 2016

untuk yang sering pake kuas ini akan berfungsi banget, nyuci kuas jadi lebih bersih kekurangannya soal ukuran,terlalu kecil

Vena V
14 January 2016

wah, produk ini super berguna banget! selama ini paling bete abiss kalo disuruh bersihin brush, kaya rasanya pengen beli brush baru aja, susah gt bersihnya dan butuh waktu yang lama karena perlu direndam yang lama biar semua ilang, itu aja kadang belum ilangg sisa makeup nya. tapi brush egg ini berguna banget, dia bener" bisa bersihin brush" aku secara kilat dan bersih, jadi sekarang bisa lebihh rajin dehh buat bersihin brush.

Lily S
12 November 2015

Produk inovatif

Tia v
12 October 2015

suka banget sama masami brush egg ini, Very helpfull, bikin brush jadi bersih lagi:D

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Brush Egg - White

Brush Egg - White

Write a review

Reduced price!