Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Armando Caruso

101KM Mini Kabuki Brush

Rp. 89,500

Usually used for application of powder / blush / bronzer, super mini kabuki brush. Perfect for travelling

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Rating & Reviews

Agustina A
23 November 2015

Bentuknya mini, kuasnya lembut, enak banget untuk untuk aplikasi bedak atau blush on.

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Cintya Dwi R
30 November 2015

The tiniest brush that I've ever found! Buat aku yang gak suka pake sponge untuk bedak, ini pas banget! Ukurannya yang kecil hampir seukuran tube lipstick ini sangat menghemat ruang di make up pouchku. Ditambah lagi dengan ada tutupnya, jadi gak bikin cepet kotor. Bulunya juga halus loh!

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Athaya g
23 November 2015

Ya emang mini jadi emang di desain untuk traveling.
Ini kecil unyu tapi ngga ngubah fungsinya ko (karena kabuki-brush kan identik dengan brush besar). Bisa nyelip aja di pouch kamu. Trus ada tutupnya jadi lebih higienis kan. Tapi, punya ku puteranya ngga full jadi atas brushnya masih keluar, rada susah juga nutupnya takut brushnya rusak,. but it's oke

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Ade n
20 November 2015

mini kabuki brush ini cukup lembut buat mengaplikasikan powder atau blush on. sesuai namanya mini kabuki, brush ini imuut dan cocok untuk dibawa travelling..love it!!

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Indika F
20 July 2016

super mini bangettt... kaya lipstik, travel friendly banget. bulunya lembut. untuk pemakaian juga lumayan enak. tapi sayang, ketika paket ini datang agak ringkih kemasannya dan benar aja pemakaian sekali lepas deh kemasannya ga bisa di puter. tapi so far sih lumayan bagus

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Indika F
24 September 2016

beli untuk kedua kalinya....karena waktu pertama beli kemasannya ringkih. harga affordable jg.

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

101KM Mini Kabuki Brush

101KM Mini Kabuki Brush

Write a review