Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Armando Caruso

Mini Slanted Beauty Blender (Black)

Rp. 87,500

Makeup sponge applicator specially designed to create flawless application of foundation / powder / cream blush / primer / serum and all other liquid cosmetic products. Its one-of-a-kind shape and material is to ensure even cosmetic application with minimum product waste. As well as to reach the hardest parts of your face during application. To use, simply soak the sponge into a bowl of clean water, squeeze the water out to ensure it's damp. Then use 'bouncing' movement when applying your cosmetic products.

Armando Caruso was founded in 1950s by Dr. Armando Caruso himself. More than 60 years Armado has been producing his first products were silk foulards and scarves with floral, geometric and paisley designs. During those years, nobody used to put logos on scarves but in the early sixties, Armando Caruso has been among the first companies to put logos on his products to mark production and make it recognisable for final customers.

Today, Armando Caruso has also expanded his business into cosmetic bags, beauty cases, makeup brushes and many other beauty care accessories to fulfil women's daily necessities with very high quality and affordable pricings.

Rating & Reviews

Rini r
24 August 2015

love at the first sight! (because its cheaper than the other makeup blender hihi) i love the shape. ive used this for blending my foundation and i love the finish look. its better than using brush. this sponge blend my foundation perfectly. the shape of this makeup blender looks same when dry or wet (didnt get bigger or smaller). easy to wash.

  • 11 out of 11 people found this review useful.

Elvina R
9 November 2015

Ukurannya memang mini. Di damp ukurannya tdk berubah. Tp suka sama bentuknya yg slanted, bisa menjangkau area2 tertentu

  • 6 out of 7 people found this review useful.

Vidya T
30 May 2016

Blender ini ukurannya pas dan ketahanannya lumayan kuat di pake daily cuci kering pake. Saya pake buat aplikasi bb/cc cream untuk tampilan sheer n moist flawless. Sekalian juga bisa dipakai untuk aplikasi face cream/daily moisturiser. Ingat selalu dicuci ya setiap selesai pemakaian.

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Cintya Dwi R
13 June 2016

Great alternative for you who don't want to splurge your money on beauty sponge. Walaupun harganya terjangkau tapi kualitasnya juga gak kalah bagus kok. Bagian atas yang bentuk runcing memudahkan kita untuk meratakan foundation atau concealer di daerah hidung. Selain itu sponge ini juga gak mengembang loh walaupun basah.

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Indika F
24 September 2016

ternyata pas paket datang emang beneran super mini, dan tentunya travel friendly. waktu spongenya kering atau basahpun bentuknya tetap aja, ga berubah.

Chrystina L
23 September 2016

My only one blender jd gabisa bandingin ke brand lain. Sempet ragu mau beli ini, tapi utk splurge blender yg mahal kurang perlu ya utk org yg make up nya jarang kaya saya, jadi beli ini deh. Utk harga yg jauh lebih murah, it works great! Ukurannya ga berubah setelah basah.

Miranti R
14 September 2016

untuk produk ini aku kurang recommend sebenernya. agak keras dibanding merk lainnya (dengan range harga yang ga jauh beda ya)
saat di basahin ukurannya ga berubah. kl ga salah aku pernah baca di beuaty journal juga, sponge yg bagus untuk wajah itu yg ga mengandung karet, cirinya yaitu mengembang setelah di basahin (cmiiw), sementara yg ini ga. untuk aplikasi pake sponge ini juga aku kurang suka, ya krn agak keras menurut aku. tapi bentuk slantednya itu cukup membantu untuk aplikasi concealer di area bawah mata sih. jadi skrg ini cuma aku pake untuk itu aja, tp untuk aplikasi cream atau foundation, aku lebih nyaman pakai merk lain.. :)

Nadia G
17 August 2016

Untuk harga segini, sponge ini bagus banget. Bagian slantednya berguna banget dan malah lebih sering aku pakai buat aplikasi.

Mega R
21 April 2016

Beauty Blender ini ukurannya tidak berubah setelah di damp. The slanted side bermanfaat banget untuk blending foundation di area-area yang sulit dijangkau. Giving a flawless result. Recommended!

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

 Mini Slanted Beauty Blender (Black)

Mini Slanted Beauty Blender (Black)

Write a review