Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Menard

Blotting Paper

Rp. 51,700

Kertas yang mampu menyerap minyak berlebih pada permukaan wajah dengan sempurna tanpa merusak riasan wajah anda. Tidak perlu repot dalam mengaplikasikan. Higienis dan mudah dibawa saat berpegian.

 

HOW TO USE

Ambil produk dari dalam kemasan. Lalu tekan secara perlahan pada daerah wajah yang memiliki minyak berlebih.

Based on 'Seeking True Beauty' philosophy, MENARD was created after the beauty of Greek Goddess, Maenad,  in November 1959 by Nippon Menard Cosmetic Co.,Ltd. Menard amidst an increasing need for beauty among women with the desire to assist each individual customer to enhance their beauty and to contribute to the community and society through cosmetics. Born in France and raised in Japan, Menard has expanded the business to a total of 24 countries around the world. Menard special focus on research & development on nearly medical level, its insistence on high quality and counselling, and its suggestions tailored to each individual customer are expressions of its desire to contribute to the beauty of its customers.Through advanced technology and strict quality control, all of Menard products are used by people around the world, continue its path as a company which proposes a "beautiful life".

Rating & Reviews

Natalia L
9 July 2015

A lil bit skeptical at first as I dont really get the importance of blotting paper. Out of curiosity, I bought it, and fell in love right away. One sheet works well for my entire face. And the packaging? Lovely. it is made out of some sort of rubber that doesnt tear

  • 9 out of 9 people found this review useful.

Shinta N
14 January 2016

Tempatnya lucu dan isinya banyak. Pas dipake juga bagus nyerep minyak tapi ga ngehapus make up.

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Elgiana A
10 April 2016

Tempatnya unik, isinya banyak, kertasnya lebih lebar dari merk lain. Menyerap minyak dengan sangat baik tapi perbedaan warna di kertasnya sebelum dan sesudah gak terlalu kontras, jadi kalo ada yang liat kita lagi pake produk ini dan minyaknya banyak, gak bikin malu. Hehe. Recommended deh pokoknya

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Aruna l
13 January 2016

Iseng-iseng nyoba karena liat reviewnya dan sama sekali gak nyesel. Ampuh bgt nyerap minyak di muka tanpa ngerusak makeup. Selain itu packagingnya bukan kardus/kertas, beda kayak face paper/blotting paper lainnya. It's a must have!

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Winda t
22 December 2015

lembarannya tebal dan ga gampang sobek, satu keras minyak bisa untuk satu wajah, karena nyerap lebih banyak minyak daripada kertas minyak pada umumnya

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Manda y
16 October 2015

since my second pregnancy, i felt that my T zone is more oily than before. i usually use tissue to remove it, but now i found this blotting paper is more effective and doesn't vanish my make up.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Ainun Y
11 September 2016

Belakangan muka jadi sering berminyak. Iseng nyoba blotting paper ini dan ternyata malah jatuh cinta banget. Ngga ngerusak make up sama sekali udah gitu packagingnya cantik juga. Must have item sih ini!

Shannon S
17 May 2016

Love it! It can tear if you handle it roughly, but why be rough on your own face?
Two sheets are enough for my extra oily face compared to four sheets from lower quality brands.

Diba t
13 May 2016

blotting papernya bener bener nyerap minyak tanpa menghapus make up, pemakaiannya cukup di tap ke wajah secara perlahan, wajah bebas kilap deh hihihi so effortlessly!

Nova S
5 December 2015

Salah satu yang wajib ada di tas aku ya blotting paper dari menard ini. Friendly with my make up and works well for my oily face. Love it!!

Charissa L
28 August 2015

Do not ruin make up
Easily absorb the oil

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Blotting Paper

Blotting Paper

Write a review