Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

beautyblender

Original Pink

Rp. 340,000

Sponge pertama dan original dengan high definition sebagai aplikator untuk wajah dari Beauty Blender. Sponge dengan bentuk yang unik serta bahan yang ekslusif yang mampu meratakan segala produk khususnya untuk area wajah seperti foundation, bedak, primer dan lainnya. Bentuk yang mungil dan praktis cocok dibawa saat berpegian.

 

HOW TO USE

Basahi sponge dengan menggunakan air, lalu peras sponge. Setelah itu gunakan dengan foundation, primer, atau bedak favorit anda dan tekan secara merata keseluruh bagian wajah untuk mendapatkan hasil yang maksimal.

Introducing beautyblender®, the ultimate make up sponge applicator. Beautyblender has been created to leave you with a professional finish and a flawless complexion. Beautyblender’s patent-pending elliptical shape makes application foolproof by allowing you to access hard-to-reach areas with stunning ease. Beautyblender is latex free, non-allergenic and odour free.

The original beautyblender is a revolutionary makeup sponge applicator with 360 degrees of usable surface for creating absolute complexion perfection. This five-time Allure Best of Beauty Award-winner is ergonomically designed to meet your makeup needs. beautyblender is the first high definition, neon pink sponge application tool that gives you everything from amazingly sheer coverage to a buildable full coverage.

Rating & Reviews

Cintiya E
28 November 2015

Best tool ever! Bagus banget buat ngeblend segala jenis cream makeup. Hasil blendnya bener-bener flawless dan adhere to your skin like your second skin! Walau harganya mahal, tapi bener-bener setara sama kualitasnya. Best invention ever!

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Mira M
11 July 2015

The name says it all. A blender that put your beauty into perfection. I use it to apply my CC cream and it works like magic to create flawless complexion. I remember the first day I used the beauty blender, my friend asked me whether I use different base because my skin looked more flawless. I use the same CC cream but now of course with its new companion, beauty blender. Just remember to keep it hygienic and wash it with the solid cleanser everyday regularly so it won't lead to any skin problem.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Dr. Nurani W
3 October 2016

Beauty blender biasa sy pakai utk aplikasi liquid make up seperti foundation,BB cream,& concealer & nggak nyangka bakal sedahsyat ini! Im fall in love with this tool krn hasilnya natural & nge-blend dgn mudah, plus ada soothing effectnya di wajah yg bikin adem.

Catherine C
22 August 2016

Apply foundation dgn beauty blender hasilnya bagus dan ga cakey, terlihat lebih natural daripada menggunakan brush. Cuma ya lebih ribet untuk dibersihkan dan harganya yang lumayan mahal. Overall worth it dengan hasil nya.

Farinda C
28 May 2016

It works better than a brush. Matte finish, pembaurannya merata (nggak cakey), dan nutup ketidaksempurnaan dengan baik. Jangan lupa untuk beli cleanser-nya, baik Solid Cleanser maupun Liquid Cleanser untuk perawatannya, dan pastikan sebelum disimpan di box sudah kering sempurna ya!

Mimi J
1 February 2016

bagus banget buat ngeblend segala jenis cream makeup. conceler, foundie even cream countour. haislnya lebih airbrush finish. in love with this blender

Vivi s
24 January 2016

I love this product.. Aku biasa pake untuk apply foundation & bedak (compact/powder), hasilnya makeup keliatan flawless kyk airbrush effect gt.. Kekurangannya agak ribet soal bersihin dan ngeringinnya salah2 bisa jamuran iih

  • 0 out of 1 people found this review useful.

Melur P
26 October 2015

Saya jatuh cinta pada pemakaian pertama sejak menggunakan produk ini. Hasilnya selalu flawless seperti airbrush foundation. It actually absorbs excess products like your foundation, blush, powder or anything! Sayangnya agak susah kalau mau dibawa saat traveling. Dan umurnya juga hanya bertahan beberapa bulan (dalam kasus saya 6 bulan padahal pemakaian tidak sesering itu) But nonetheless I really love beautyblender and will keep purchasing this!

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Original Pink

Original Pink

Write a review