Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Masami Shouko

Beauty Blender

Rp. 74,320

-20%
Rp. 92,900

Size : 6 x 4 cm

An all-time favourite beauty sponge that will deliver flawless application of any face or cheek products. Round base for foundation or powder, side for blush/contour/highlight, pointed top for concealer.

How to use?
- Wet sponge and firmly squeeze out all excess water until sponge is slightly damp. When applying makeup, bounce the sponge lightly, DO NOT rub.
- To erase makeup – drag blender across the area to lift off excess makeup.
- To clean your sponge, simply hand wash with gentle soap in mild water until sponge is clean. Rinse well and air dry.

Beauty Blender does not absorb makeup and is latex free, odor free and non-allergenic.

Created in 1989, Masami Shouko believes that beauty starts with right tools. Masami aims to provide the best, high quality tools from all around the world. Masami make up brushes consists of high quality natural hair that delivers perfection in make up result. 

Rating & Reviews

Adis K
16 December 2015

love this beauty blender it helps me a lot to blend all my foundation!

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Dita P
12 December 2015

sangat berguna jika menggunakan makeup yang liquid, karena hasilnya akan lebih bagus dan jadi lebih irit dalam menggunakan makeup. apalagi warnanya pink sangat lucuuu

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Indira W
19 September 2015

Rather than waste your money to buy the expensive one, better buy this. It really helps to create flawless canvas!

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Firsty a
9 August 2015

Very easy to blend foundation or bb cream and the result is flawless! Love this beauty blender!

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Neni N
12 August 2016

karena aku jarang pake foundie, paling cuma bb cream dan itu pun biasanya makenya pake tangan aja. lama2 kerasa kurang nampol pas pake bb cream kalo lagi buru-bur, cari2 beauty blender yang harganya terjangkau ketemu ini di sociolla, pas dipake enak banget, bb cream jg jadi lbh rata di wajah. thanks sociolla.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Annisa Nurul A
5 April 2016

This beauty blender really helps me to apply my BB cream and foundation. It works very well on applying my thick-consistency BB cream! Flawless application. The downside is only that this beauty blender is easily torn, so be sure to use it very gently.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Vany f
19 October 2015

Lebih suka pakai ini buat apply bb cream dibanding pakai brush karena lebih nyatu dan lebih cepat

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Agustina A
15 September 2015

This product works as its function. It blends well and the result is very smooth and spread evenly on our face. Love love!

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Deedee k
8 September 2016

kondisi kulitku memang hampir selalu kurang bagus,,hasil make up sering tidak maksimal, terutama foundation yang susah diratakan dengan jari. Dan solusinya ternyata pakai ini..hasilnya bener-bener merata dan terpulas tipis tapi coverage oke.
Produk yang sangat membantu dalam hidupku!! love it...

Adisya M
20 August 2016

Very easy to blend my foundation and I really love how my makeup turns out by using this beauty blender.

Ageng W
5 August 2016

Beauty blender dari Masami Shouko ini harga nya oke banget di kantong, pas buat para mahasiswa hehe. Trus untuk bbrp produk liquid foundation yang aku pake dgn beauty blender ini, hasilnya bagus banget, merata gitu loh, karena kalo pake sponge ini foundation yg kita apply itu rasanya lebih meresap aja kedalem pori pori, dibanding pake brush yg menurutku cuma kaya duduk aja gt dikulit kita, jadi hasilnya akan lebih bagus pake sponge yg agak dibahasin gt agar terlihat flawless. Dan lagi-lagi ini produk Indonesia, jd harganya pasti terjangkau. Dengan kualitas yg gak kalah bagus dgn produk luar kenapa ngga :)

Anita F
3 August 2016

Lumayan untuk sehari-hari pake blender ini. Cukup lembut meskipun agak banyak krim yang terserap.

Priscillia P
30 July 2016

foundation jadi flawless dan natural karna di blend pakai sponge. high quality juga.

Manda y
19 July 2016

menggunakan beauty blender ini sangat menghemat waktu untuk make up di pagi hari. mampu meratakan cc cream maupun bb cushion. hasil make up menjadi flawless dan tahan lama

Bianda e
26 September 2015

saving more by buying this one.
the quality as good as the expensive one. it goes really good in blended, it has to be this!

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Beauty Blender

Beauty Blender

Write a review

Reduced price!